Jouh!

Onpa tässä taas ollu aika pitkä aika ilman mitään kirjoituksia...
Johtuu kyllä osittain siitä, että putkiremppa kämpässäni on vieläkin kesken, ja käytän jatkuvasti porukoiden konetta, jossa ei oo mun kuvia yms. Oon kyl ottanu kuvia ihan blogia silmällä pitäen, mut ku on niin kamalan hankalaa saaha tuo oma läppäri piuhoihin.

Tänään tosiaan hoksasin tuollaisenkin asian, että blogipohjia saa joiltain ahkerilta käyttäjiltä, jotka on tehneet niitä, tai jos ois viksu, niin kai sitä itekin joitain muutoksia osais tehä :D mut jun ei oo, niin ei oo.

Olis kyl paljon kirjoittamisen aiheita ollu, on niin menny kyl ylaa ja alaa, viime perjantaina oli ihan tarpeeksi haastava perhekriisi, et meikäläisen voimat oli ihan nollissa sitte, ku vihdoin pääsi nukkumaan.

Lauantaina oli jees, ku kävin kyläilemässä Herkkoloilla, ja sain maanmainiota suklaakakkua!!!! Ja illanpäätteeks käytiin Niemelän Jukkaa kuulemassa k-17-illassa ja pirkkalan aabeeceellä puhumassa "paskaa", välillä melko krijaimellisestikin, ja hauskaa oli! :P

Sunnuntaista mie en muista mtn muuta, kun että yhtä ystävää tuli piristettyä, sen ollessa huonolla tuulella, ja tämä samainen ystäväni saattaa hankkia kaksi marsua!!! Voi kunpa niin tekis, pääsis vähän niitä sitten hellimään :)
Carlos ja Cabriel taisivat olla harmaiden veljesten nimet, hi.
Ite kun ei voi mtn lemmikkejä ottaa, mut jos ottaisin, vois marsu olla listalla ykkösenä.

Tässä on tullut pohdittua tulevia työkuvioita, kun elokuusta tarjottiin yhtä paikkaa, mikä olis kestoltaan kyllä vaan 8-9kk, mut kiinnostais kovasti ja tänään kuulin et vakinaistamishaastattelua mulla ei olekaan tämän kuun lopussa, niinkun piti olla...
Saa nyt nähä, minne tie vie.

Tänään vielä luvassa nacholautasia äitin kanssa ja laiskotteluiltaa varmaan noin muuten pidän, ja voisin levyille polttaa kuvia läppäriltä, nyt kun tovin on vielä se neron ilmaisohjelma siellä :)

Se oli siinä, yritän parantaa tapani ja olla ahkerampi.